top of page

Wie zijn wij als bedrijf?

BAVARent is een verhuurbedrijf gelegen in Heule (Regio Kortrijk).
Samen met een jong dynamisch team streven wij naar een perfect afgewerkt event. Wij nemen alle technische aspecten voor ons rekening, zo kunt u zonder zorgen genieten van uw event!

Baptist Vanderhaeghen

De jonge drijfkracht achter BAVARent, hij is al van jongs af aan gepassioneerd door licht & geluid. Wat ooit begon als hobby is nu uitgegroeid tot zijn hoofdberoep.

  • White LinkedIn Icon
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Hoe gaan wij te werk?

Na een offerte aanvraag via website, mail (info@bavarent.be) of telefonisch (0471413926) bekijken wij de gekregen informatie. Aan de hand van uw wensen en noden wordt er eerstdaags een offerte opgemaakt die verduidelijkt kan worden door middel van allerlei foto's/video's/3D-tekeningen. Toch liever een gesprek om alles eens te overlopen/ ons materiaal bezichtigen? Dat kan! Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren voor een offerte aanvraag/bespreking.

Waarom kiezen voor BAVARent?

Bij BAVARent wordt alles op voorhand goed besproken. Zo komt u de dag zelf niet voor verassingen te staan.
Last minute toch nog een extraatje? Geen probleem! Bij BAVARent zijn wij zéér flexibel om zo goed mogelijk te voldoen aan uw wensen. Gestructureerd werken met een feestelijk eindresultaat, dat is voor ons van hoog belang.
We verheugen ons erop om samen met u er een onvergetelijk feest van maken!.

bottom of page